×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

SoundWaves Tattoo - Tatuaje Audio - doar in Bucuresti

SoundWaves Tattoo - Tatuaje Audio este noul tattoo studio, concept unic in Bucuresti înmateriede tatuaje, una dintre cele mai nonconformiste forme de expresie. Soundwaves Tattoo se află pe Strada ION BREZOIANU Nr. 57A, Sector 1, Bucuresti, in zona Cismigiu. 

Tatuajele audio, cele mai inedite tipuri de tatuaje, au pătruns şi în Europa prin deschiderea unui salon chiar în ţara noastră. Acum pasionaţii de tatuaje îşi pot face un tatuaj diferit nu doar prin formă, dimensiune şi semnficaţie, ci şi prin sunet.

Soundwave Tattoos – cea mai nouă formă de exprimare personală

Pentru aceia care sunteți deja pasionați de tatuaje, cu siguranță această reprezintă o veste bună. Să-ți faci un tatuaj personalizat nu doar prin formă, dimensiune, semnificație, ci și prin sunet. Da, exact! Asta e ceea ce se vrea a fi Soundwave Tattoos! Publicat pe 7 iul. 2017

Pentru prima dată în viața am ales să mă tatuez, ceea ce pentru un om fără tatuaje e #BOOM! Băieții de la SoundWaves Tattoo https://tatuajeaudio.ro/ s-au ocupat de treabă și le mulțumesc pe această cale!

TATUAJELE CARE PRIND... GLAS Se spune ca cele mai importante voci nu le uitam niciodata, dar unii romani le vor purta pentru totdeauna, sub forma unor tatuaje care prind viata prin simpla scanare cu telefonul mobil. Christian Sabbagh - Kanal D

O nouă modă: tatuajul audio! Românii se laudă deja cu tatuaje care cântă sau vorbesc cu cei care le poartă pe piele. Trandul este nou în România şi e nevoie şi de o aplicaţie, pentru cea mai recentă dimensiune a desenului.

Tatuajele audio sunt cea mai nouă apariţie şi odată ce le-ai bătut în piele, le poţi ascultă cu ajutorul aplicaţiiei SoundWaves Tattoo - Tatuaje Audio instalate pe telefon.

2 Septembrie a fost #thebigday pentru noi, si va multumim tuturor celor prezenti, mai jos aveti cateva poze de la deschiderea salonului si ofertele noastre. Va spunem doar ca a fost foarte misto, au venit oameni plini de energie cu idei super tari.

Andreea Esca este placut impresionata de tatuajele audio.

Uau! Unde s-a ajuns!!!! @niculaeandrei

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca) on

TOP
Close