Termeni si conditii

I. Despre Noi
Serviciul este oferit de SOUNDWAVES TATTOO SRL cu sediul in Soseaua Salaj Nr.349, Camera 2, Bloc 1, Etaj 1, Ap.15, Bucuresti Sectorul 5  inmatriculata in Registrul comertului sub nr.CJ40/12733/2017, avand cod unic deinregistrare 37979499, denumita in cele ce urmeaza Societatea.Ne puteti contacta prin urmatoarele mijloace:Prin posta la adresa de corespondenta: BVD Soseaua Salaj Nr.349, Camera 2, Bloc 1, Etaj 1, Ap.15, Bucuresti Sectorul 5 .Prin e-mail la urmatoarele adrese:
contact@tatuajeaudio.ro – pentru intrebari referitoare la procedura de plasare a rezervarilor, metode de plata, metode de livrare, cereri money back, etc.
contact@tatuajeaudio.ro – pentru initiere colaborari si parteneriate.
Prin telefon la numarul: 0761.808.788
Prin fax la numarul: –

II. Despre SOUNDWAVES TATTOO 

SOUNDWAVES TATTOO este un serviciu, produs care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a obtine un tatuaj personalizat. Achizitia produselor se face pe baza rezervarilor facute prin site sau telefon.III. Proprietatea Intelectuala
Continutul si designul SOUNDWAVES TATTOO , precum si orice alt material avand legatura cu acesta trimis dvs. prin email sau furnizat dvs. prin orice alta modalitate (exemplu: articole, design, descriere produse si orice altemateriale), apartin Societatii si/sau colaboratorilor sai – acolo unde acestlucru este specificat in mod expres – (drept de autor) si sunt protejate delegislatia privind proprietatea intelectuala. Nu puteti utiliza, reproduce sau permite nimanui sa utilizeze sau sa reproduca materialele SOUNDWAVES TATTOO fara a detine o permisiune scrisa, prealabila din partea Societatii.
Nu puteti folosi cadre (frames in sensul limbajului HTML) sau tehnici de incadrare (framing techniques in sensul limbajului HTML) pentru marci,logo-uri, sau alte informatii protejate de legea copyrightului (inclusiv imagini, texte, interfete, formulare) ale SOUNDWAVES TATTOO fara a detine o permisiune scrisa, prealabila, din partea Societatii.
Este permisa crearea limitata, revocabila si neexclusiva a hiperlinkurilor catre pagina de index a SOUNDWAVES TATTOO , atata timp cat aceasta actiune nu prezinta serviciul SOUNDWAVES TATTOO intr-o lumina falsa, inselatoare, derogatorie sau ofensiva. Nu puteti folosi logo-ul firmei sau alte proprietati grafice, sau marci ca parte a hyperlinkurilor fara a detine o permisiune scrisa, prealabila,din partea Societatii.IV. Inregistrarea ca utilizator
Site-ul SOUNDWAVES TATTOO poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare inpaginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (creareaunui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite serviciioferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului SOUNDWAVES TATTOO sau verificarea situatiei unor comenzi proprii, vatrebui sa va inregistrati ca utilizator (sa va creati un cont de utilizator pe Site). Inregistrarea ca utilizator presupune acceptarea prealabila de catredvs. a Termenilor si Conditiilor de utilizare a SOUNDWAVES TATTOO si a Politicii de Confidentialitate a acestuia. Aceste reglementari constituie baza contractualaa raporturilor dintre utilizatori si Societate.
Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. Inconditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile SOUNDWAVES TATTOO.
Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrareaconfidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Sitesi sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatileefectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.
SOUNDWAVES TATTOO poate vinde produse pentru copii sub 14 (paisprezece) ani, dar levinde adultilor, care sunt autorizati sa efectueze plati online cu cardul sauprin orice alta metoda de plata acceptata de SOUNDWAVES TATTOO . Daca aveti mai putinde 14 (paisprezece) ani, puteti achizitiona serviciile/produsele SOUNDWAVES TATTOO , numai cu ajutorul unui parinte sau tutore.
SOUNDWAVES TATTOO isi rezerva dreptul de a inchide conturi de utilizatori, de amodifica sau elimina texte, imagini, hyperlinkuri, sau de a refuza vanzarea deproduse, la propria sa discretie.V. Datele Personale
Prin inregistrarea ca utilizator al SOUNDWAVES TATTOO va vom solicita o serie de date personale, precum numele si prenumele, adresa de email, data nasterii darsi alte informatii cu caracter personal, care sa permita identificarea dvs. cautilizator al serviciului SOUNDWAVES TATTOO . De asemenea, pentru a va abona lanewsletterul sau alertele SOUNDWAVES TATTOO va trebui sa ne comunicati o adresa dee-mail valida precum si alte date legate de dvs. Va rugam sa accesati pagina incare va este prezentata Politica de Confidentialitate pentru a va informa cuprivire la informatiile colectate de SOUNDWAVES TATTOO , cu privire la modul in caresunt folosite acestea, precum si la drepturile cu privire la protejareaintimitatii dvs.VI. Procedura de cumparare
Pentru a cumpara si intra in posesia produselor oferite spre vanzare pe SOUNDWAVES TATTOO este necesara parcurgerea urmatoarelor etape:
– identificarea si alegerea produselor
– inregistrarea dvs. ca utilizator al SOUNDWAVES TATTOO
– efectuarea platii produselor. Plata se efectueaza online sau prin transferbancar/ordin de plata, in conditiile reglementate la Capitolul VII, iar costulfinal va contine pretul produsului comandat cu TVA inclus, pretul livrarii si,daca este cazul, pretul timbrului verde, in conformitate cu dispozitiile HG448/2005.
Prin lansarea unei comenzi electronice sau telefonice pe SOUNDWAVES TATTOO , suntetide acord cu forma de comunicare (telefonica sau prin e-mail) prin care Site-ulisi deruleaza operatiunile.

VII. Cum cumpar

VII.1. Preturile
Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe SOUNDWAVES TATTOO reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA(taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania). Preturile finale decumparare pot fi preturi sugerate de catre producatori sau furnizori, sau potfi estimate in functie de preturile standard practicabile la nivelul industrieiprodusului comercializat. Preturile finale de cumparare pot sa nu reprezintecele mai competitive preturi de pe un anumit segment de produse sau pentru oanumita perioada.

VII.2. Metode de plata
Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarelemetode de plata: transfer bancar/ordin de plata sau numerar/cash la livrare.Daca ati ales ca metoda de plata transferul bancar/ordin de plata, urmatorulecran va multumeste pentru comanda plasata si va ofera informatiile relevantepentru comanda si plata. Aceste informatii le veti primi si prin e-mail, subforma unei facturi (detalii in cap. VII.2.1). Daca ati ales sa platitinumerar/cash la livrare, dupa plasarea comenzii veti primi prin e-mailinformatiile relevante pentru comanda dvs., sub forma unei facturi, urmand saefectuati plata produsului catre persoana care efectueaza livrarea.

VII.2.1. Cum cumpar si platesc produse de pe site-ul SOUNDWAVES TATTOO printransfer bancar/ordin de plata?
Puteti cumpara produse prin SOUNDWAVES TATTOO urmand 3 pasi:
a. Selectati data pe care doriti sa obtineti un tatuaj personalizatsi apasati pe linkul\\\”Rezerva Acum\\\”.
b. Introduceti/confirmati datele dvs. personale.
Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta acomenzii plasate de catre dvs. Va rugam sa completati corect formularul si sa indicati persoanele catre care se face facturarea. Adresa de e-mail are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise prin e-mail. O adresa de e-mail incorecta incetineste intregul proces de comanda. Mai mult de atat, Societatea nu va putea sa va contacteze si sa va informeze asupra starii comenzii dvs. Daca ati alesmetoda de plata Transfer bancar/ordin de plata, veti primi prin e-mail o factura cu toate datele privitoare la comanda dvs., urmatorul pas fiind efectuarea platii in cel mai scurt termen. In procesul efectuarii platii printransfer bancar/ordin de plata, trebuie sa mentionati la sectiunea Detalii deplata a ordinului de plata, numarul facturii primite prin email, carereprezinta confirmarea comenzii plasate. Dupa efectuarea platii prin transferbancar/ordin de plata, va rugam sa ne trimiteti o confirmare de plata la adresa contact@tatuajeaudio.ro, in maximum 24 de ore.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta lacumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zilelucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, dela incheierea contractului, in conformitate cu dispozitiile Ordonantei nr.130/2000.

X. Recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut
Utilizatorii pot posta recenzii, comentarii sau alte tipuri de continut;trimite sugestii, idei, pune intrebari, propune articole sau, alte tipuri demateriale, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen,amenintator, defaimator, nu incalca dreptul la intimitate sau legea cu privirela protejarea proprietatii intelectuale; nu contine virusi informatici,comunicari comerciale, politice, care instiga la ura sau intoleranta pe motiveetnice, religioase, rasiale, de orientare sexuala, mesaje colective sau alteforme de�  spam. In vederea postarii de recenzii, comentarii, comunicari sialte tipuri de continut, nu puteti folosi adrese de e-mail sau identitatifalse. SOUNDWAVES TATTOO isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia de a elimina sauedita toate tipurile de continut postate de catre utilizatori si nu areobligatia de a revedea periodic acest continut. Odata cu postarea de recenzii,comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe SOUNDWAVES TATTOO , transmiteti,in afara cazurilor in care Societatea indica altfel, drepturile de proprietateintelectuala, in mod neexclusiv, perpetuu, irevocabil, asupra materialelor postate.Societatea are dreptul de a modifica, reproduce, transmite, adapta, publica,distribui materialele postate de catre utilizatori, prin orice mijloc decomunicare in masa, din orice tara. Prinpostarea de recenzii, comentarii, comunicari si alte tipuri de continut pe SOUNDWAVES TATTOO ,cedati dreptul Societatii de a folosi numele dvs. in relatie cu materialelepostate; garantati ca detineti sau controlati intr-o alta forma, dreptul deproprietate intelectuala asupra materialelor pe care le postati; ca materialelepostate nu violeaza nici una dintre conditiile de postare ale recenziilor,comentariilor, comunicarilor si alte forme de continut din parteautilizatorilor, ale SOUNDWAVES TATTOO .
SOUNDWAVES TATTOO are dreptul, dar nu obligatia de a monitoriza, edita sau sterge,orice tip de continut sau activitati ale utilizatorilor pe Site. SOUNDWAVES TATTOO nu este responsabil si nu isi asuma responsabilitatea pentru nici unul dintrematerialele postate de catre alte terte parti pe Site. SOUNDWAVES TATTOO are dreptulde a nu publica toate comentariile si articolele propuse de catre utilizatori.

XI. Forta Majora
SOUNDWAVES TATTOO , afiliatii sau/si in general furnizorii de produse sau serviciicatre SOUNDWAVES TATTOO nu pot fi facuti responsabili pentru nici o intarziere saueroare rezultand direct sau indirect din cauze care nu depind de vointa SOUNDWAVES TATTOO . Aceasta exonerare include, dar nu se limiteaza la: erorile de functionare aechipamentului tehnic de la SOUNDWAVES TATTOO , lipsa functionarii conexiunii lainternet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici,accesul neautorizat in sistemele SOUNDWAVES TATTOO , erorile de operare, precum sicazurile de forta majora stipulate de legislatia romana in vigoare.

XII. Publicitatea
SOUNDWAVES TATTOO poate afisa, in paginile sale, reclame la produsele din oferta saprecum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea SOUNDWAVES TATTOO prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si aPoliticii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fidestinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

XIII. Reclamatii privind incalcarea legii referitoare la protejareaproprietatii intelectuale
SOUNDWAVES TATTOO respecta dreptul la proprietatea intelectuala a tertilor. Daca atiobservat ca Site-ul contine informatii care incalca dreptul acestora laproprietate intelectuala, va rugam sa ne trimiteti o instiintare la adresa deemail: contact@tatuajeaudio.ro, sau sa ne contactati la numerele de fax si telefon, saula adresa de corespondenta, afisate la capitolul Despre noi din prezentulcontract.

XIV. Legislatia aplicabila
Serviciile oferite de Societate prin intermediul SOUNDWAVES TATTOO sunt guvernate dedispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertulelectronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheiereasi executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002,care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselorelectronice.
Termenii si conditiile SOUNDWAVES TATTOO se supun legislatiei romane. In caz delitigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei la sediul SOUNDWAVES TATTOO .In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizatanterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelorjudecatoreasti competente de pe raza municipiului Bucuresti.

XV. Prezentarea ofertei 
SOUNDWAVES TATTOO isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificariasupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul SOUNDWAVES TATTOO , fara oinstiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul SOUNDWAVES TATTOO aucaracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala. Fotografiile de pe site-ul SOUNDWAVES TATTOO au caracter informativ si pot exista diferente intreacestea si produs.