Pe 13-14-15 in fiecare luna tatuajele mici sunt reduse de la 250/300lei la doar 150lei - Programeaza-te acum - 0721 442 182

Get your desired tattoo Without Breaking the Bank

Services Available

FROM 250 RON

BLACK & GRAY TATTOOS

Experimentează realismul în tatuaje cu stilul black & gray. Artiștii noștri dau viață designurilor tale preferate într-un mod captivant, folosind nuanțe de negru și gri. Descoperă povestea vizuală unică a tatuajelor realiste.

FROM 500 RON

SOUNDWAVES TATTOOS

Transformă sunetele în artă. Creăm tatuaje personalizate inspirate de înregistrări, sunete și piese  speciale. Descoperă o modalitate inovatoare de a-ți exprima pasiunile prin intermediul tatuajelor unice și memorabile.

FROM 300 RON

COLOR TATTOOS

Adaugă o explozie de culoare pe piele cu tatuajele color. Artiștii noștri pricepuți te vor impresiona cu designuri vibrante și expresive. Descoperă magia tatuajelor colorate și lasă-te purtat de impactul vizual al acestora.

FROM 150 RON

BODY PIERCING

Experimentează arta piercingurilor. Echipa noastră de experți în piercing îți oferă servicii profesionale și sigure, respectând cele mai înalte standarde de igienă. Descoperă noi modalități de a-ți exprima stilul personal.

FROM 300 RON

TATTOO COVER-UPS

Dă viață tatuajului tău existent sau acoperă un design vechi cu unul nou. La Soundwaves Tattoo Studio, artiștii specializați îți oferă soluții profesionale pentru a-ți reîmprospăta tatuajul sau a-l acoperi complet cu un nou design.

FROM 15 RON

TEMPORARY TATTOOS

Descoperă tatuajele temporare de la Soundwaves Tattoo Studio. Experimentează diferite stiluri și motive fără un angajament pe termen lung. Oferim opțiuni variate pentru a-ți testa ideile și a adăuga un element temporar de expresie.

FROM 250 RON

VOUCHERS

Dăruiește o experiență unică cu voucherele cadou de la Soundwaves Tattoo Studio. Personalizate și adaptate preferințelor tale, aceste vouchere permit destinatarilor să aleagă și să se bucure de serviciile noastre profesionale.

PARTNERSHIPS & COLLABORATIONS

Suntem deschiși la parteneriate și colaborări cu artiști și profesioniști din industrie. Soundwaves Tattoo Studio promovează conexiunile solide și pasiunea comună pentru arta tatuajelor. Contactează-ne pentru a discuta oportunitățile de colaborare.

COSTURI

Un tatuaj este întotdeauna unic. Și acest lucru se aplică și la preț. Preturile sunt calculate in functie de design, artist, marime, stil si pozitionare. Nu apar costuri suplimentare, cu condiția ca designul tău să nu se schimbe între timp sau în timpul ședinței. Pentru a-ți asigura programarea, este necesar un avans. Restul sumei va fi plătit la finalul sesiunii de tatuaj.

 

MONTHLY OFFERS

FROM 150 RON

TATTOO DAYS 13-14-15

Pe 13-14-15 in fiecare luna tatuajele mici sunt reduse de la 250/300lei la doar 150lei.
Locurile sunt limitate iar cererea este foarte mare pentru #TattooDays, programeaza-te acum.

Book now.

FROM 1350-1550 RON

MONDAY - 250lei off for fullday tattoos

In fiecare luni beneficiezi de 250lei reducere pentru tatuajele full day (sleeve, custom projects, black&grey, color and more). O sedinta full day (aproximativ 8h +/- pauze) in general are un pret intre 1600lei – 1800lei in functie de complexitatea designului. Pentru tatuajele care necesita mai multe sedinte, poti beneficia de oferta de fiecare data. Book now.