Preturi | Rezerva acum tatuajul tau! - Tatuaje Audio
×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

La programare trebuie sa aveti obligatoriu actul de identitate.

Ca orice alta lucrare de calitate, si realizarea unui tatuaj costa. In materie de preturi tatuaje, exista o serie de criterii in baza carora se stabileste costul final al unei astfel de lucrari. De asemenea, un tatuaj executat impecabil din punct de vedere tehnic, combinat cu talentul artistului tatuator este din start unul mai scump, dar care in final isi merita fiecare banut investit. In cadrul acestei sectiuni, dorim sa va aducem la cunostinta aspectele care sunt luate in calcul in stabilirea acestor preturi tatuaje, precum si tarifele practicate de catre SoundWaves Tattoo Studio in ceea ce priveste tatuajele.

Criterii de stabilire preturi tatuaje

In primul rand, trebuie mentionat ca in toate cazurile, exista un pret tatuaj de la care se pleaca, asa-zisele preturi tatuaje de start care pot sa creasca in functii de mai multe criterii:

    •  marimea tatuajului. Marimea tatuajului este redata in cm patrati si este obtinuta prin incadrarea desenului dorit intr-o figura geometrica, de obicei dreptunghi, si calcularea ariei acestuia (lungime x latime). Rezultatul final al ariei este inmultit cu pretul pe cm practicat de catre salonul de tatuaje;
    •  orele necesare pentru finalizarea tatuajului, ce pot fi mai multe sau mai putine in functie de complexitatea desenului dorit. De regula, in saloanele din Romania, o ora de tatuat costa 200 de RON;
    •  locul amplasarii si implicit dificultatea executiei: unele locuri sunt mai usor de tatuat (spate, antebrat, gamba sau abdomen), in timp ce alte zone sunt mai grele (de exemplu, coastele);
    •  prezenta, sau dimpotriva lipsa culorilor: un tatuaj color costa mai mult decat unul alb-negru.

Preturi tatuaje practicate de SOUNDWAVES TATTOO STUDIO

Asiguram preturi tatuaje rezonabile, in acord cu tendinta care exista pe piata de profil din Romania, preturi care, desigur, variaza in functie de criteriile prezentate mai sus.

Cat priveste pretul de start, acesta este de 200 RON, in timp ce pretul pe ora este de 150 RON.

Pentru tatuajele realistice, fotorealistice, tatuaje portret sau tatuaje 3D pretul este 300 lei pentru ora de lucru.

Pentru un pret tatuaj estimativ, avem nevoie de cateva detalii in legatura cu tatuajul pe care vi-l doriti: model, dimensiuni, preferinte in materie de nuante (alb-negru sau color). De mentionat este faptul ca dimensiunile corecte ale unui tatuaj variaza in functie de model, daca este cazul, artistii nostri putand interveni asupra acestui aspect.

La SoundWaves Tattoo Studio nu punem in practica doar ceea ce isi doreste clientul, ci il si indrumam catre cea mai buna alegere pentru ca tatuajul realizat sa fie unul reusit. De exemplu, daca iti doresti un tatuaj complex, te vom sfatui sa nu il faci “mare” cat o nuca, deoarece toate detaliile vor fi neclare, iar tatuajul, doar o pata pe corpul tau.

De asemenea, pentru a asigura preturi tatuaje corecte, uneori mai incalcam regulile si stabilim costul final in functie de fiecare caz in parte, cum ar fi modelul tatuajelor tribale mari si simple care, desi au dimensiuni considerabile, si implicit costa mai mult, sunt foarte usor de executat si dureaza mai putine ore. In acest caz, echilibram balanta astfel incat pretul final sa fie unul cat mai corect.

TOP
Close