×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Upload a sound that you want as a Soundwave Tattoo here.

We generate the shape (stencil) of a Soundwave in a standard size (or as requested) and then you can change the length and width.

You take the Soundwave Tattoo stencil to a tattoo artist from our Tattoo Artist Network. Tattoo artists must register to learn the requirements and boundaries of our technology applied to tattoo placement, size, and customization of the design of a Soundwave Tattoo. 

Before or after the Artist does the tattoo, you can activate it to be played back by the Soundwaves Tattoo app for 450lei (available for Romania - Including the tattoo) and $49.99 anywhere in the world, just for the activation & receiving the stencil (design of the tattoo)  as one life time payment.

After we process your tattoo and the activation is complete, you can log into your account using the Soundwaves Tattoo app When you point the camera to the tattoo, it plays the recorded sound.

Download our app available on the Apple App Store and Google Play.

Imagini pentru download app        Imagini pentru download app white

When the Soundwaves Tattoo app recognizes the shape of the Soundwave it plays back the sound.

100% satisftied clients!

Încarcă sau înregistrează sunetul dorit în aplicație sau pe site apoi dă Soundwave-ul generat unui tattoo artist din rețeaua SoundWaves. Artiștii trebuie să fie licențiați pentru a se asigura că respecta limitele tehnologiei și modul în care acestea se aplică pentr`u plasarea tatuajului și modificarea dimensiunii sau a designului tatuajului. Odată ce tatuajul este inregistrat, Soundwave-ul este încărcat pe platforma noastră care il procesează audio și adauga tatuajul în aplicație. Când utilizatorul deschide aplicația noastră și îndreaptă camera spre tatuaj, aceasta recunoaște Soundwave-ul și redă sunetul inregistrat.

Tatuajul Soundwave trebuie să fie pe o suprafață plană și nu se poate curba în jurul părților corpului. Deoarece corpul uman este 3D,  acest lucru face ca plasarea unui Soundwave Tattoo sa fie foarte importantă! Antebrațul interior este cel mai bun loc, dar in general Soundwave-ul este plasat de-a lungul părții corpului astfel încât acesta să nu se curbeze. Tatuajul curbat Soundwave nu va funcționa.

Puteți obține mai mult de un tatuaj Soundwave. Fiecare va necesita activarea proprie. Se pot realiza si in combinatie, foarte aproape unul de celalalt.
Asigurați-vă că tatuajele Soundwave sunt suficient de îndepărtate deoarece camera aplicatiei Soundwaves Tattoo nu le poate reda simultan.
Atunci când pe ecran există mai mult de un tatuaj Soundwave, aplicația Soundwaves Tattoo va încerca să le identifice și nu va putea reda sunetul corect.
Daca vreti sa asezati un tatuaj langa altul, contactati-ne si va vom oferi informatii.

După ce încărcați fișierul audio și creați Soundwaves Tattoo-ul, puteți achiziționa activarea acestuia. După cumpararea tatuajului in maxim 24 ore el este activ, ramane doar sa-l tatuati.

Oricand, in orice oras, doar cu progrmare pe acest site sau pe pagina oficiala SoundWaves Tattoo - Tatuaje Audio.

La salonul SOUNDWAVES TATTOO STUDIO din Bucuresti, Calea Grivirei 186C, Sector 1, iar in curand in diferita orase din tara.
Suntem parteneri cu artiști de tatuaj din întreaga tara care pot aplica pentru a deveni membru al rețelei SoundWave Romania . Dacă aveți un artist de tatuaj în zona dvs. care doriți să va faca un tatuaj audio il puteți contacta și încuraja să se aplice pentru reteaua noastra.

Tatuajele audio, cele mai inedite tipuri de tatuaje, au pătruns şi în Europa prin deschiderea unui salon chiar în ţara noastră. Acum pasionaţii de tatuaje îşi pot face un tatuaj diferit nu doar prin formă, dimensiune şi semnficaţie, ci şi prin sunet.

oundwaves Tattoo, sau tatuaje audio mai explicit functioneaza cu tusuri normale de tatuat, cu ace normale, doar ca lucrul special pe care l-am creat noi este aplicatia, cu care am reusit sa combimam tehnologia cu arta, ceva minunat nu?

Aplicatia functioneaza pe baza de realitate augmentata, o sa functioneze minim 80 de ani (conform contractului desigur, nu aveti de ce sa va faceti griji). Perioada de testare a aplicatiei a durat 4 luni, am trecut prin toate eventualele probleme si le-am rezolvat, dovada este rata de satisfactie de 100% a clientilor nostrii din toata Europa.

Pentru a afla mai multe poti accesa sectiunea de video, faq, sau stiri.

Iar daca ai intrebari, nu ezita sa ne contactezi, ne va face placere sa raspundem intrebarilor tale!

 
 

Echipa noastră de asistență pentru clienți răspunde tuturor cât mai repede posibil. Prioritatea noastră cea mai mare este să oferim o experiență pozitivă clienților noștri. Dacă aveți întrebări, conectați-vă la contul dvs. și contactați echipa noastră de asistență aici.

Aplicația Soundwaves Tattoo rulează pe orice divice de tip smartphone / ipad.

TOP
Close