×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Soundwaves Tattoo App & Studio is for you, for amazing people.

❓Cum ar fi daca pielea ta ar putea vorbi?

✅Exact, un tatuaj audio iti poate oferii emotia pe care o cauti de multa vreme!

✅De acum tatuajele te pot incanta si auditiv, nu doar vizual. Cu ajutorul aplicatiei Soundwaves Tattoo si a unui artist tatuator acum poti sa adaugi sunet unui tatuaj, devenind astfel un tatuaj audio.

❓Daca nu era Soundwaves Tattoo Studio credeti ca v-ati fi facut un tatuaj?

✅Adriana: Nu cred ca as fi ales pentru ca într-adevăr m-ati prins cu tatuajele cand am fvazut reclama salonului, care a-ti pus-o deasupra, altfel nici nu as fi intrat. Dar cand am vazut Soundwaves Tattoo am fast astrasa sa intru si sa vad despre ce este vorba, si mi-a placut enorm.

Ai un tatuaj mai vechi de care vrei sa scapi, nu este realizat profesional si nu iti mai place ?

Daca ai nevoie de un cover, avem cele mai bune idei. Nu mai trebuie să regreți mereu un impuls de moment. Si nici să porți mânecă lungă toată vara.

💬Vino sa stam de vorba, prezinta-ne ideile din spatele tatuajului visat si impreuna vom crea un design unic caracteristic personalitatii tale.

✅Putem transpune in realitate orice idei ai avea sau iti putem crea un model de la zero.

❌ Iti este greu sa alegi modelul si nu stii ce te reprezinta?

✅Noi te putem ajuta cu alegerea modelului sau realizarea lui de la 0, exact pe cerintele si gusturil tale, experienta dobandita ne va ajuta sa te intelegem si sa ajungem impreuna la un rezultat potrivit tie.

Poate știți deja exact ce vreți să spuneți, fie că este vorba de ceva amuzant,

de o declarație de dragoste, de o melodie sau de o altă expresie semnificativă..

We are proud to make people happy.

PREV
NEXT

Povestea tatuajelor audio sau Soundwaves Tattoo, Tatuajes Con Sonido, Tatuaje care se aud, Voice Tattoos, Audio Tattoos, Audio ink sau sub oricare alta forma inseamna acelasi lucru, ca iti poti asculta sunetul dorit, cu ajutorul aplicatiei noastre.

In luna iunie din anul 2017 am lansat cu succes aplicatia gratuit catre toti utilizatorii de telefoane smart si fani ai tatuajelor. Lansarea a fost un #boom pentru publicul din Romania cat si pentru cel din afara (Europa si Statele Unite), fapt pentru care am reusit sa semnam cu succes contracte de colaborare cu diferite saloane sau artisti din toata Europa [Vezi aici lista Soundwaves Tattoo Network]. Urmeaza ca in anul 2018 sa ne extinedem si mai mult atat local, cat si global. 

2 Septembrie 2017, este data in care am deschis salonul de tatuaje in Bucuresti, primul si singurul salon din Romania cu propriul concept si o proprie aplicatie de tatuaje, locatie in care ne-au trecut pragul foarte multe persoane curioase si doritoare de un tatuaj ce inseamna mai mult decat unul obisnuit, si anume, tatuajul audio!
*La studio-ul nostru de tatuaje se executa orice tip de tatuaj. Programeaza-te folosind acest link

Cea mai ingenioasa idee, cea mai tare senzatie a momentului, cea mai noua moda la romani, trendul anului, noua fita a Romaniei sunt doar cateva dintre titlurile oferite de presa si televiziunea din Romania. Cu mandrie va spunem faptul ca am aparut pe exact toate posturile TV importante: Antena 1, PRO TV, Kanal D, Antena Stars, TVR 1, si pe foarte multe site-uri de stiri din diferite domenii. 
Tatuajele audio au fost primite foarte bine si de presa internationala, in Spania, Portugalia, Germania, Belgia am fost pe primele pagini de ziar, sute de articole postate pe internet, si zeci de interviuri, stiri televizate in exclusivitate despre acest fenomen - tatuaje audio / soundwaves tattoo.
Vezi aici o lista cu cele mai importante aparitii TV.

 

PROFESIONALISMMEDIU STERIL & LEGALECHIPA CREATIVA, PREGATITA & PROFESIONISTA
TOP
Close