FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Soundwaves Tattoo App & Studio is for you, for amazing people.
PREV
NEXT

Povestea tatuajelor audio sau Soundwaves Tattoo, Tatuajes Con Sonido, Tatuaje care se aud, Voice Tattoos, Audio Tattoos, Audio ink sau sub oricare alta forma inseamna acelasi lucru, ca iti poti asculta sunetul dorit, cu ajutorul aplicatiei noastre.

In luna iunie din anul 2017 am lansat cu succes aplicatia gratuit catre toti utilizatorii de telefoane smart si fani ai tatuajelor. Lansarea a fost un #boom pentru publicul din Romania cat si pentru cel din afara (Europa si Statele Unite), fapt pentru care am reusit sa semnam cu succes contracte de colaborare cu diferite saloane sau artisti din toata Europa [Vezi aici lista Soundwaves Tattoo Network]. Urmeaza ca in anul 2018 sa ne extinedem si mai mult atat local, cat si global. 

2 Septembrie 2017, este data in care am deschis salonul de tatuaje in Bucuresti, primul si singurul salon din Romania cu propriul concept si o proprie aplicatie de tatuaje, locatie in care ne-au trecut pragul foarte multe persoane curioase si doritoare de un tatuaj ce inseamna mai mult decat unul obisnuit, si anume, tatuajul audio!
*La studio-ul nostru de tatuaje se executa orice tip de tatuaj. Programeaza-te folosind acest link

Cea mai ingenioasa idee, cea mai tare senzatie a momentului, cea mai noua moda la romani, trendul anului, noua fita a Romaniei sunt doar cateva dintre titlurile oferite de presa si televiziunea din Romania. Cu mandrie va spunem faptul ca am aparut pe exact toate posturile TV importante: Antena 1, PRO TV, Kanal D, Antena Stars, TVR 1, si pe foarte multe site-uri de stiri din diferite domenii. 
Tatuajele audio au fost primite foarte bine si de presa internationala, in Spania, Portugalia, Germania, Belgia am fost pe primele pagini de ziar, sute de articole postate pe internet, si zeci de interviuri, stiri televizate in exclusivitate despre acest fenomen - tatuaje audio / soundwaves tattoo.
Vezi aici o lista cu cele mai importante aparitii TV.

 

PROFESIONALISMMEDIU STERIL & LEGALECHIPA CREATIVA, PREGATITA & PROFESIONISTA
TOP
Close