Pe 13-14-15 in fiecare luna tatuajele mici sunt reduse de la 250/300lei la doar 150lei - Programeaza-te acum - 0721 442 182

ARTIST

CLAUDIU ALEXANDRU

Pentru mine, tatuajele nu sunt doar artă; ele reprezintă un stil de viață. Încă de la vârsta de 6 ani, am fost atras de această formă de expresie, iar experiențele mele călătorind și întâlnind artiști talentați au contribuit la dezvoltarea viziunii mele unice, pe care acum o împărtășesc cu cei care aleg să-și decoreze pielea prin tatuaje.
#blackwork #minimal #watercolor #color #abstract #smalltattoos

OTHER ARTISTS

RESIDENT ARTIST

EMANUEL PODARU

Realism and Color Tattoo Artist: 
Emi este un artist tatuator talentat specializat în stilul realismului, black & gray și color. Cu o experiență bogată în domeniu, el transformă ideile în opere de artă pe piele. De la tatuaje full sleeve până la concepte creative, animale sau personaje din filme, Emi creează lucrări impresionante, evidențiind detaliile și aducându-le la viață într-un mod captivant.

#realism #customprojects #black&gray #color

RESIDENT ARTIST

IONUT BADICEANU

Microrealism and Fine Line Tattoo Artist:
Ionut este un artist dedicat microrealismului, artei fine line și miniaturilor. Cu abilități deosebite și atenție la detalii, el transformă ideile în tatuaje minuțios executate. Conceptele abstracte, black & gray și designurile detaliate sunt arii în care Ionut strălucește. Fie că dorești un tatuaj mic și subtil sau o operă de artă fină, Ionut îți poate oferi un design unic și deosebit.

#microrealism #details #microtattoos

ARTIST

LORENZO NITU

Blackword & Tribal Tattoo Artist

Lorenzo Nitu este un maestru al blackwork și tribal lines. Creativitatea sa se reflectă în tatuajele îndrăznețe și expresive, în care utilizează linii și forme geometrice pentru a crea compoziții grafice impresionante.

#blackwork #darkflow #darklettering #neotribal

#blackwork #minimal #smalltattoos

ARTIST

CLAUDIU ALEXANDRU

Blackword & Abstract Tattoo Artist

Pentru mine, tatuajele nu sunt doar artă; ele reprezintă un stil de viață. Încă de la vârsta de 6 ani, am fost atras de această formă de expresie, iar experiențele mele călătorind și întâlnind artiști talentați au contribuit la dezvoltarea viziunii mele unice.
#blackwork #minimal #watercolor #color #abstract #smalltattoos