×

HOW TO SHOP

1 Login or create new account.
2 Review your order.
3 Payment & FREE shipment

If you still have problems, please let us know, by sending an email to support@website.com . Thank you!

SHOWROOM HOURS

Mon-Fri 9:00AM - 6:00AM
Sat - 9:00AM-5:00PM
Sundays by appointment only!

FORGOT YOUR DETAILS?

CREATE ACCOUNT

Având în vedere că multă lume a văzut emisiunea și am primit astăzi tot felul de întrebări, aș vrea să povestesc puțin despre experiența de acolo:

„Salutare Leilor, sunt Lazăr Mihai”

Este fraza cu care am pornit aseară pitch-ul din emisiunea Imperiul Leilor prezentând conceptul de personalizare și redare audio – Soundwaves Tattoo Studio & Tatuaje Audio;

https://protvplus.ro/emisiuni/imperiul-leilor/clip/24584-mihai-lazar-soundwaves-studio-audio-tattoo

În noiembrie 2019 mi-au atras atenția reclamele de la Imperiul Leilor și am realizat imediat că trebuie să iau parte în acest proiect, cu toate că eram pe ultima sută de metri, înscrierile fiind aproape finalizate. În aceea perioada lucram deja la noile funcționalități ale aplicației (care urmează să fie lansate către voi) și la direcții și modele noi de business potrivite pentru viziunea și targeturile noastre.

Am luat legătura cu echipa PRO TV și le-am comunicat dorința de a participa cu conceptul nostru la emisiunea care urma să se lanseze în 2020.

Atunci a început aventura, pentru că am hotărât să inovăm ceea ce deja dusesem la un alt nivel și eram pregătiți cu un plan inovativ pentru aceste lucruri.

Și uite așa ne-am pus pe treaba…de la idei pe foaie, la word-uri, slide-uri și nenumărate excel-uri gândite și regândite, pentru a valida ideile și direcțiile noastre.

Ideea cu care am plecat la drum a fost aceea de a ne extinde în Europa, dar în acest proces ne-am dat seama de mai multe oportunități și nișe de care putem să „profităm” (o să vedeți în viitorul apropiat la ce mă refer ).

Referitor la suma cerută, cei 100.000 Euro pentru 10%, am stat foarte mult să calculăm procentele oferite și bineînțeles, riscul pe care și l-ar putea asuma investitorii. Acum dacă mă gândesc mai bine, am fi cerut vreo 2.000.000 Euro :))

Mi-a plăcut să văd că sunt 2 oferte la masă,

Monica Cadogan ~ 40%

Cristian Onețiu ~ 35% (33% final #egalitate)

Personal vă spun sincer că am urmărit și studiat fiecare Leu în parte, cu Vivre am fi putut colabora foarte frumos pe partea de Tablouri Audio și obiecte Home-Deco, iar cu Cristian Onețiu cu siguranță o să facem lucruri mult mai mari decât ne-am fi gândit noi până la participarea în această emisiune. Precum am spus și la interviuri, l-am vizat de la bun început ca un posibil partener în afacerea noastră. #LuckyMe 🙂

Iar despre Imperiul Leilor (căci despre Soundwaves Tattoo Studio & Tatuaje Audio nu pot da foarte mult din casă momentan):

1.Emisiunea este un realityshow, toate persoanele din emisiune vin acolo for real și acei bani chiar se investesc în ideile acceptate.

2.Pe lângă cele 8-10 minute pe care le-ați văzut la PRO TV, există acte, planuri de afaceri, și încă vreo 8-10 ore de filmări (minim!)

https://protvplus.ro/…/24584-mihai-lazar-soundwaves-studio-… ) restul materialelor sigur se vor publica ulterior pe protv / pro tv plus.

3.Ce nu s-a dat în emisiune este faptul că leii au primit câte un produs personalizat (research bun înainte de emisiune) pentru a stârni emoția pe care ne bazăm în bussines-ul nostru. A fost un succes, le-a plăcut și lor dar și nouă reacțiile acestora.

4.Este un curs gratuit de motivație pentru orice antreprenor aflat la început de drum sau experimentat, pentru că ești provocat să aduci cele mai bune rezultate și să ieși din zona ta de confort. Recomand tuturor: aveți curajul pentru a va înscrie dacă există și următorul sezon !

Mulțumesc în primul rând tuturor celor care au urmărit emisiunea și au crezut în ideea noastră, celor care m-au ajutat cu informații, resurse, timp sau alte elemente, mulțumesc echipei ProTv pentru profesionalism și nu în ultimul rând, Leilor, pentru răbdare și dorința de a investi în idei care nu se vor opri aici.

Ne vedem în curând, va anunțăm noi unde!

#TRUSTyourINKstincts #SoundwavesTattoo #TatuajeAudio

#PROtv #ImperiulLeilor #PROtvONLINE

O scurtă recapitulare a ceea ce facem noi se poate găsi oricând pe:

www.tatuajeaudio.ro / www.soundwaves.ro
www.instattoo.ro
www.tablouriaudio.ro

Soundwaves Tattoo Studio & Tatuaje Audio
Instattoo – Tatuaje Temporare
www.facebook.com/tablouriaudio

TOP
Close