Pe 13-14-15 in fiecare luna tatuajele mici sunt reduse de la 250/300lei la doar 150lei - Programeaza-te acum - 0721 442 182

MEET THE Soundwaves

TATTOO ARTISTS & TEAM

Echipa Soundwaves Tattoo Studio este formată din artiști tatuatori talentați și pasionați, care aduc în fiecare zi o combinație unică de creativitate, abilități artistice și expertiză tehnică. Suntem mândri să avem alături de noi artiști cu experiență și pregătire profesională în diverse stiluri de tatuaj, astfel încât să putem satisface cerințele și preferințele diferite ale clienților noștri.

TATTOO ARTISTS

RESIDENT ARTIST

EMANUEL PODARU

Realism and Color Tattoo Artist: 
Emi este un artist tatuator talentat specializat în stilul realismului, black & gray și color. Cu o experiență bogată în domeniu, el transformă ideile în opere de artă pe piele. De la tatuaje full sleeve până la concepte creative, animale sau personaje din filme, Emi creează lucrări impresionante, evidențiind detaliile și aducându-le la viață într-un mod captivant.

#realism #customprojects #black&gray #color

 

RESIDENT ARTIST

IONUT BADICEANU

Microrealism and Fine Line Tattoo Artist:
Ionut este un artist dedicat microrealismului, artei fine line și miniaturilor. Cu abilități deosebite și atenție la detalii, el transformă ideile în tatuaje minuțios executate. Conceptele abstracte, black & gray și designurile detaliate sunt arii în care Ionut strălucește. Fie că dorești un tatuaj mic și subtil sau o operă de artă fină, Ionut îți poate oferi un design unic și deosebit.

#microrealism #details #microtattoos

 

ARTIST

LORENZO NITU

Tattoo Artist:

Lorenzo Nitu este un maestru al blackwork și tribal lines. Creativitatea sa se reflectă în tatuajele îndrăznețe și expresive, în care utilizează linii și forme geometrice pentru a crea compoziții grafice impresionante.

#blackwork #darkflow #darklettering #neotribal

#blackwork #minimal #smalltattoos

ARTIST

CLAUDIU ALEXANDRU

Tattoo Artist:

Pentru mine, tatuajele nu sunt doar artă; ele reprezintă un stil de viață. Încă de la vârsta de 6 ani, am fost atras de această formă de expresie, iar experiențele mele călătorind și întâlnind artiști talentați au contribuit la dezvoltarea viziunii mele unice.

#blackwork #minimal #watercolor #color #abstract #smalltattoos

La Soundwaves Tattoo Studio, punem un accent deosebit pe relația cu clienții noștri. Înțelegem că un tatuaj este o experiență personală și semnificativă, așa că suntem aici pentru a te ghida, a te asculta și a-ți oferi sfaturi în alegerea designului perfect. Fiecare membru al echipei noastre se străduiește să creeze o atmosferă prietenoasă și relaxantă, pentru a te simți confortabil pe tot parcursul procesului de tatuare.

FOUNDER, FRONT OFFICE & PRICE MANAGEMENT

MIHAI LAZAR

Ca fondator și manager al salonului, Mihai își aduce pasiunea pentru artă și frumusețea tatuajelor în fiecare aspect al afacerii. Este dedicat în permanență îmbunătățirii serviciilor și promovării valorilor care stau la baza Soundwaves Tattoo Studio – calitate, creativitate și respect față de clienți.

Datorită expertizei sale în UX/UI, acordă o atenție deosebită experienței clienților în timpul vizitei la Soundwaves Tattoo Studio. De la designul site-ului și interfața intuitivă până la fluxul procesului de programare și comunicarea eficientă, se asigură că fiecare aspect al interacțiunii cu salonul este fluid și plăcut.

ARTISTS

we are hiring.

Join our talented team of tattoo artists at Soundwaves Tattoo Studio!

As part of our team, you’ll have the chance to showcase your unique style and creativity while working in a supportive and collaborative environment. We value artistic excellence, professionalism, and a dedication to delivering exceptional tattoo experiences for our clients.

#realism #minimal #color

You visit Soundwaves not only for the excellent tattoos, but also for the nice atmosphere and friendly people.