fbpx

Pe 13-14-15 in fiecare luna tatuajele mici sunt reduse de la 250/300lei la doar 150lei - Programeaza-te acum - 0721 442 182

WE ARE SOUNDWAVES

Your tattoo studio with the highest tattoo standards, exclusive interior, family atmosphere and first-class tattoo art in the heart of Bucharest.

Phone: 0721442182

MIRCEA VULCANCESCU 12, Sector 1, Bucuresti, 010747

2 Septembrie 2017, este data in care am deschis salonul de tatuaje in Bucuresti, primul si singurul salon din Romania cu propriul concept si o proprie aplicatie de tatuaje, locatie in care ne-au trecut pragul foarte multe persoane curioase si doritoare de un tatuaj ce inseamna mai mult decat unul obisnuit, si anume, tatuajul audio!

TOT CE TREBUIE SA STII

Vrei să îți faci un tatuaj nou sau chiar primul tău tatuaj? Atunci abia așteptăm să primim cererea ta! Fie că este vorba de Realism, Color, Microrealism, Singleneedle, Fineline, Blackwork sau Traditional, îți oferim o varietate de artiști cu stiluri diferite care creează și perpetuează designul tău personal.

Înainte de toate, te sfătuim în mod exhaustiv. Pe lângă un tatuaj nou, oferim și acoperirea tatuajelor existente. Aruncă o privire pe site-ul nostru, sună-ne sau completează direct formularul nostru de cerere.

NOUL TAU TATUAJ IN 3 PASI SIMPLI

REQUEST

Formularul nostru de cerere te ghidează pas cu pas prin toate întrebările necesare pentru a înțelege și pregăti designul tău.

Cu cât ne oferi mai multe detalii despre design, dimensiune și parte a corpului, cu atât ne putem imagina mai bine cererea ta pentru tatuaj.

Nu ezita să ne trimiți imagini de referință direct prin intermediul formularului nostru.

PREPARATION OF YOUR APPOINTMENT

După completarea formularului, te vom contacta cât mai curând posibil cu întrebări suplimentare.

Acest lucru include recomandarea noastră pentru un artist, precum și intervalul de prețuri.

Dacă ai descris deja în detaliu designul tău, nu este necesară o consultare suplimentară. Dacă oferta este potrivită pentru tine, vom stabili o programare.

YOU GET YOUR TATTOO

La începutul programării tale, artistul va discuta cu tine ultimele detalii.

Veți vorbi mai întâi despre designul pregătit, astfel încât să puteți ajusta detaliile în și să finalizați amplasarea exactă și dimensiunea tatuajului.

După o scurtă perioadă de pregătire, ne apucam de tatuaj.

DE LUAT IN CONSIDERARE

Un tatuaj este pentru totdeauna. Și tocmai de aceea ar trebui să te gândești cu atenție înainte la ceea ce vrei să iti tatuezi și dacă vei fi mulțumit de aceasta pe termen lung. Cu toate că oferim și acoperirea tatuajelor, aceasta nu ar trebui să fie o opțiune pentru tine la începutul ideii tale de tatuaj.

Ne adaptăm la tine și la pielea ta cât mai bine posibil. Cu toate acestea, fiecare piele este diferită și reacționează în mod diferit la tatuaj. Roșeața, hematoamele și umflăturile sunt posibile în unele cazuri, iar noi nu le putem prevedea sau exclude complet. În general, pielea se calmează rapid.

Pentru toate tatuajele făcute la noi se aplică următorul principiu: fiecare design este tatuat doar o singură dată – un tatuaj Soundwaves este întotdeauna unic și doar pe pielea ta!

După sesiunea de tatuaj, zona tatuată este sensibilă, posibil dureroasă și roșie. Artiștii noștri te vor informa pe loc cu privire la îngrijirea ulterioară a noului tatuaj. În plus, vei primi și un document scris de la noi cu clarificările necesare. În principiu, ar trebui să eviți expunerea zonei tatuate la lumina soarelui puternic înainte și după sesiune și să eviți să mergi la saună, solar sau să faci sport intr-un mod intens.

Trebuie să vii la programare la timp și odihnit, să nu consumi alcool sau droguri înainte și să te simți în formă.

Ai întrebări suplimentare despre proces? Atunci aruncă o privire în secțiunea noastră de Întrebări frecvente (FAQ) sau dă-ne un telefon.”

COSTURI

Un tatuaj este întotdeauna unic. Și acest lucru se aplică și la preț. Preturile sunt calculate in functie de design, artist, marime, stil si pozitionare. Nu apar costuri suplimentare, cu condiția ca designul tău să nu se schimbe între timp sau în timpul ședinței. Pentru a-ți asigura programarea, este necesar un avans. Restul sumei va fi plătit la finalul sesiunii de tatuaj.

Life only begins at the end of your confort zone

Misiunea noastra este sa va oferim “arta pe piele”, la un pret accesibil, prin servicii profesionale oferite de artisti cu experienta. Noi ne impunem cele mai inalte standarde din industrie si vrem sa va oferim si o experienta superba in tot procesul!

FOCUS ON WHAT YOU WANT YOUR LIFE TO LOOKE LIKE

Viziunea noastra este sa inovam industria tatuajelor, nu numai prin serviciile unice cat si prin conectarea loc cu tehnologia. Salonul nostru se dezvolta continuu, impreuna cu clientii nostri iar serviciile noastre vor fi intoteauna la cele mai bune standarde.