Starea de urgentă privind tatuajele / OUT 15.05.2020

/ / Stiri

Acesta este un exercitiu de creativitate, nu reprezinta declaratii oficiale, orice asemănare cu personaje reale este pur intamplatoare

Singura stare pe care cu toti o asteptam este urmatoarea: STARE DE TATUARE URGENTA 📢

Continuăm să vă fim alături, nu doar în mediul online. Din 15 mai, ne vom relua activitatea și fizic, la Soundwaves Tattoo Studio & Tatuaje Audio, în condiții de siguranță.

📅 Programările au început! Ne puteți contacta la unul din numerele de mai jos, pentru programări sau detalii suplimentare. Așteptăm cu nerăbdare revederea cu pacienții noștri mici și mari.
Pentru ca serviciile sa se desfasoare in conditii de sigurantă pentru toata lumea si conform noilor cerinte, vă rugam sa respectati urmatoarele recomandari:

✅ Fiecare client trebuie sa vina cu masca, in cazul in care nu aveti posibilitatea avem noi un stoc limitat de masti.
✅ Vom amenaja de asemenea un stand pentru o dezinfectare corecta a mainilor
✅ Fiecare client va semna o declaratie pe propria raspundere ca nu prezinta simptome de raceala/gripa, nu are in familie persoane infectate cu care s-a intalnit in ultimele 14 zile
✅ Va rugam sa va respectati cu strictete programarile si sa nu veniti insotiti! Sala de asteptare nu este disponibila in aceste momente!
✅ Dupa fiecare client camera de lucru se va dezinfecta corespunzator, asadar avem nevoie de cateva minute, va rugam sa asteptati invitatia de a intra
✅ La sosire vom face un test rapid de masurare a temperaturii folosind un termometru digital.

De asemenea, pregătim mediul de desfășurare al tatuajelor, pentru ca acesta să fie sigur și clientii noștri să fie protejați. Vor exista măsuri pentru distanțare socială, spațiile vor fi igienizate constant, cu lămpi UV și dezinfectanți. Este important ca fiecare dintre noi să respecte regulile impuse. În acest fel vom putea să ne ajutăm reciproc și să rămânem sănătoși.

Va multumim in avans pentru rabdare si intelegere.

Va asteptam cu drag si nerabdare sa dam viata tatuajelor mult asteptate! 🤗

Soundwaves Tattoo Studio ~ #TRUSTyourINKstincts


🕒Program: Luni-Duminica: 10:00 – 20:00
☑Salon autorizat de tatuaje cu 💡 idei originale.
☎️Info și progrmari la 0721 442 182 sau WhatsApp.
💬Sau cel mai simplu, prin mesaj privat pe pagina.
📍 Calea Grivitei 186C, Sector 1, Bucuresti


www.soundwaves.ro
www.tatuajeaudio.ro

tattoos #tattoo #tatuajebucuresti #soundwavestattoo #tatuajeaudio

Comments

comments