Christmas Tattoo Party – Tatuaje Temporare

/ / Stiri

Așadar vine veșnica întrebare “Tu cum petreci de sărbători?”.

Atât tu, cât și colegii tai meritați cea mai tare petrecere de până acum, iar noi vrem să fim alături de voi și să aducem un plus de voie bună. Probabil te întrebi cum și ce avem noi așa special?

Îți putem răspunde la aceste întrebări în doar 3 cuvinte TATUAJE TEMPORARE PERSONALIZATE.

O petrecere de neuitat este una plină de suprize, iar noi te putem ajuta să le faci prietenilor tăi un cadou de neuitat.

Probabil că atât tu, cât și ei ați visat la anumite TATUAJE, dar nu ați avut curajul să le purtați o viață întreagă.

Aici vine vestea bună, tatuajele noastre sunt TEMPORARE, și țin 3-5 zile. Exista o mare posibilitate să te îndrăgostești de ele și să le dorești pe veșnicie, dar stai liniștit, putem rezolva și asta ulterior.

Dacă până acum nu ești convins, DIVERSITATEA noastră te va cuceri iremediabil.

De ce spunem asta? Avem o gamă largă de tatuaje, totul personalizabil și conform valorilor companiei tale.

#amazink

Poate aveți un motto sau un mesaj care vă definește. Ce poate să fie mai tare decăt să purtați toți același scris pe piele timp de câteva zile?

Colegii tăi merită să aibă parte de cea mai tare petrecere, iar noi suntem salvarea ta! Oferim servicii complete – ne ocupăm noi de concept, creație șoimplementarea activării la evenimentul tău.

Sună bine? Chiar daca faci parte dintr-o echipă îndrăzneață sau nu, puțină distracție nu strică. Pentru a avea parte de o petrecere de neuitat ai nevoie de ceva unic!

Iar acel ceva suntem noi!

Colegii tăi merită să aibă parte de cea mai tare petrecere, iar noi suntem salvarea ta! Oferim servicii complete - ne ocupăm noi de concept, creație șoimplementarea activării la evenimentul tău.

Comments

comments