1 Year Anniversary of Soundwaves Tattoos – Tatuaje Audio

/ / Stiri

★ 1 YEAR ANNIVERSAY OF SOUNDWAVES TATTOS ★


Aniversam un an de cand am deschis cel mai unic si autentic salon de tatuaje din București. #soundwavestattoo #tatuajeaudio


Tatuaje audio.. pare totul SF nu? De fapt parea, pana anul trecut cand am lansat aplicatia ce in momentul de fata bucura mii de persoane in toate Europa si care a facut senzatie in mediul online si media: „Tatuaje care se aud sau cea mai ingenioasa idee a momentului (TVR1 – Pulsul Zilei) sau „noua moda/fita a Romaniei” – conform Antena Stars – Star Matinal si Stirile Pro TV, trendul anului 2017 sau cea mai tare senzatie a momentului.”


2 septembrie → de la 11:00 → SoundWaves Tattoo – Tatuaje Audio


Ce se va intampla pe 2 septembrie ?


?Primele 50 de persoane ce ne trec pragul salonului, vor beneficia o #REDUCERE de 50% pentru orice tatuaj, cool nu?


?Da stim, aceste reduceri se vor da fulger, dar stai fara griji :DAsa ca ne-am gandit sa facem in felul urmator, am ales cativa prietenii buni si le-am dat cateva ?CODURI SECRETE, urmareste-le conturile de INSTAGRAM, prinde ?CODUL SECRET si vino cu el la salon, vei obtine reducerea CU PRIORITATE✅, indiferent de ora la care ajungi! How cool is that ?

?Andrei Niculae – www.instagram.com/niculaeandrei

? Ramona Dumitrescu – www.instagram.com/thatramona

? Diana Condurache – www.instagram.com/imdianac

❤️ Eliana Bogdan – www.instagram.com/elianabogdan

? Cristian Pestritu – www.instagram.com/cristian_pestritu


✅Consultanta tatuajului – Discutam despre ce tatuaj doresti, ne prezinti viziunea ta iar noi o vom pune in practica pentru a ajunge la un rezultat excelent.?Raspundem intrebarilor voastre despre tatuaje audio, sau despre orice tip de tatuaj, despre cum sa ai grija de el, cand este recomandat sa iti faci un tatuaj si in ce zona mai pe scurt dam din casa GRATUIT informatii importante.

?Te intalnesti cu creatorii aplicatiei si cu artistii momentului:

George M. Vasilescu – este un artist tatuator si pictor cu totul atipic față de ceea ce ne-am obișnuit să înțelegem

Cristian Pestritu – Deception artist, Close-up Magician, Entertainer; this guy is amazing!

Eliana Bogdan – Artist digital care cunoaște combinația secretă de a te transforma într-un personaj din desenele animate

Ramona Dumitrescu – Unicorn in devenire, intre timp radio host la PROFM

Mai pregatim cateva lucruri interesante si captivante pentru voi dar..? nu vă spunem toate suprizele de acum, dar apăsați cu incredere “attend”/”interested”, iar in perioada următoare revenim cu detalii despre live shows, tattoo artists, surprize și alte detalii “picante”.

Până atunci, 2 Septembrie, save the date!www.tatuajeaudio.ro – www.soundwaves.ro

Comments

comments